Kokerellen in úw keuken,

made by Hoskens in Ravels

 

Op zoek naar een keuken met karakter?

Landelijk of hypermodern?

Vergeet dan het bandwerk van grote ketens: laat

uw keuken bouwen door

Luc Hoskens uit Weelde.

 

In zijn atelier toverthij uw aanrecht

en keukenkasten tevoorschijn. En schaaft

hij ze bij tot u helemaal tevreden bent.

Zo kookt u voortaan

in een gedroomd interieur, met een

maximum aan comfort.    

 

Rake ontwerpen, scherpe prijzen

Luc Hoskens zit al twintig jaar in het vak en maakt wekelijks klanten gelukkig met eersteklas keukens. Schets hem welke stijl en indeling in u gedachten hebt. En vertel waarvoor u uw nieuwe keuken gebruikt. Vooral om dagelijks gezinsmaaltijden in klaar te maken? Of om eindeloos te experimenteren met haute cuisine? Luc beantwoordt al uw vragen en verlangens met een raak ontwerp, en een scherpe prijs.

 

Meesterwerken in landelijke stijl

Heeft Luc één specialiteit? Dan zijn het wel keukens in een landelijke stijl. Kasten met glazen deuren? Schuifjes voor kruiden en kookgerei? Een stijlvolle afwerking in massief eikenhout en een werkblad in graniet of terrazzo? Luc buigt zich met de grootste zorg over uw meesterwerk. En integreert uw meest geavanceerde keukentoestellen in een tijdloos interieur.

Kwaliteitskeukens? Een persoonlijke missie!

Niets zo vervelend als een keuken die maar niet af raakt. Of vol schoonheidsfouten zit. Plaatst u uw bestelling bij Luc Hoskens? Dan hebt u een zekerheid: hij houdt de touwtjes strak in handen en beschouwt de kwaliteit van uw keuken als een persoonlijke missie.

 

Maten nemen en offertes opstellen? Uw keuken uittekenen, maken en plaatsen? Luc laat niets over aan het toeval.

 

Van meet af aan een foutloze keuken? Contacteer Luc Hoskens nu. En ontdek de voordelen van een ambachtelijk keukenbedrijf.

Luc Hoskens: uw specialist voor landelijke en moderne keukens